Onsdag! Gymkort!!!

Yes! Äntligen! Jag har tagit mitt beslut! Har bestämt mig för att köpa ett gymkort. Så igår åkte jag och Karin till sats i Täby för att köpa ett kort. Allt gick fint och jag fick en väska, vattenflaska och handduk.. Men blev ingen träning igår. Och så i natt blev Karin dålig, så då blev jag lite ledsen. Fast insåg ju att jag kunde gå själv. Så idag gick jag till sats. Blev 1h på crosstrainern. Nu efteråt känner jag denna härliga känsla. Som är då värt jobbigheterna. :)

Jag är så taggad. Imorgon ska jag dit kl. 12 för att få personlig coaching. :) otroligt taggad.

Pusshej


Söndag!

Söndag söndag!!
Idag är jag väldigt trött men ska iaf berätta lite om veckan.

Jaa..
Jag har ju jobbat alla dagar förutom
Torsdag då jag kände mig helt slut. Så jag var hemma. För att vila upp mig. Annars har det inte hänt så himla mycket. Igår så lagade jag mat till mig, älskling och hans bror. Det blev potatisgratäng, mozzarella&keso fyllda kycklingfiléer samt vitlöksbröd. Det blev en succé. Men idag är jag så trött som sagt. Slut efter att ha jobbat en hel vecka sjuk. Men mår hyfsat bättre nu.
Men Martin jobbar kväll , det är tråkigt. Vill att han oxå ska ha sportlov nu. Så vi bara kunde mysa hela veckan.

Snart blir det stek till middag. Mums!!

Bye!


Torsdag.. Färdsträckan till Fredag!

Torsdag.. Torsdag!
Jobb jobb jobb. Men det är som sagt faktiskt super kul.. Gillar det skarp. Samtidigt ger det mig pengar och det behövs ju. Alltid välkommet!

Jag har fortfarande ont i huvudet.. Det är jobbigt och tråkigt. Men ja imorgon är det fredag. Slutar dock halv 5. Buhu.. Men denna vecka har gått så sjukt snabbt. Faktiskt. Riktigt skönt. Går väl snabbt när man har kul. Så som sagt äntligen är det fredag imorgon. Och förhoppningsvis får jag pussa på min älskling då. Fast han ska iväg och se på hockey match.

Har igentligen inget speciellt att ta upp just idag.

Hejhej


Alla <3ans dag

Idag har det vart en mysig dag, jobbade 8-16.30. Fick alla hjärtans dag kort, samt en teckning. Söta tjejer. Sedan så direkt efter jobbet begav jag mig till Martin. Han var inte hemma när jag kom. Men när han kom hade han köpt geléhjärtan. Som liksom är våran grej :). Första ggn när det var <3 dag som vi firade tillsammans så köpte han en geléhjärte ask och överraskade mig. Han visste inte vad jag skulle tycka, så han vart lite osäker men ändå tog han fram den och jag blev super glad. Nu är det våran tradition. Men vi bestämde iaf oss för att inte göra nått speciellt idag. Så sparar vi oss till våran 2årsdag.

Jag älskar Martin! <3
Juste skickade in en kärlekshälsning till min plutt via aftonbladet och den kom med :)


Lördag.

Hej, så nu har min första "vecka" avklarats. Är ju igentligen bara 3dagar jag jobbat, men dessa dagar har vart väldigt roliga och spännande. Ny miljö och massa barn att hjälpa. Jag tänker såhär, jag hjälper dom en liten bit in i världen. Underbart att se när barnen lär sig någonting nytt flera gånger om dagen. Lära dom saker dom kanske kommer minnas för livet. Det känns väldigt bra faktiskt. Ganska tröttsamt dock(hjälper inte mig att sova bättre dock). Men först är jag ju i skolklass från 8-14 sedan är jag på fritids 14-16.30. Nackdelen är väl barn som far fram och tillbax och skriker. Men jag gillar det. Jobbar nästa vecka oxå, hela vecka, 8 - 16.30

Ja iaf, idag Lördag..
Idag har det vart en väldigt lugn dag, gick och la oss väldigt sent så blev sova en längre tid, sedan gick vi upp, åkte och köpte frallor till frukost. Våran grej. Frallor, mysigt. Sedan så tog vi det lungt tills det vart träna hockey dax. Så följde jag med för att fotografera till hemsidan(www.rydboicepirates.se), (som jag själv gjort. Hihi) men så glömde vi zoom objektivet. Så blev inga. Men nu har jag duschat och ätit, bu ligger jag här och älsk spelar gitarr övar på samma sak 400ggr om att öronen sprängs :D.

Imorgon är det äcklig söndag och sedan är det måndag och jobb som väntar, det känns fett sugigt. Förstår nu hur alla menar.

Snart blir det dippa grönsaker..
Hejrå.


Onsdag!

Första dagen på tillfälliga jobbet avklarat. Fan det gick helt okej. Bara flöt på och barnen lyssnade och hade en väldig respekt mot mig. Måste vara för att jag är stränga Carinas dotter. Vart ju tvungen att leva upp till det.
Men blir riktigt arg när inte barn lyssnar, men det är bara att säga till, så slutar dom.. Iaf för en stund. Barn är ju barn.. Skrikiga och ofokuserade.

Ska jobba 8-16.30 veckan ut, så får vi se hur nästa vecka ser ut. Känns skönt att göra nått. Har dock migrän.. Uh! Haft det halva dagen.

Känna så trist.. Att jag knappt hann se älskling innan jag skulle hem igen. Och nu ska vi inte ses förns kanske lördag eller söndag.. Om inte så jobbar jag nästa vecka oxå och allt bara krockar. Han jobbar ju kväll nu så en timme innan jag slutar då börjar han. :/
Well blir säkert. Bra.. Värkar va den ända som bryr mig om det så.,,


Tisdag

Idag så har jag och älskling mysigt hela dagen. Tills han skulle iväg och jobba.. Surt och ja, jag skulle hem för ska vikariera på mammas jobb imorgon. Känns så jobbigt just nu. Mår inte så himla bra psykiskt. Men men, är väl helt okej med lite extra pengar, såhär när Zyster fyller 18 snart.

Fuck är svin trött..

Godnatt.


Måndag!

Ja, mötet med min käre pojke i söndags var mysigt. Vi mös hela söndagen. Gav varandra små presenter. Det var skönt att han var tillbax i Sverige. Det bästa var att han började sent idag. Så vi mös ännu mer och gjorde våfflor, prövade dessutom att göra chokladvåfflor. Men det var inte gott. inte alls. :/

Nu sitter jag på älsklingens jobb, kul att se honom i action. Han är btw så smexig i arbetskläder.. Nu ska vi pressa en luftkudde. Hur man nu gör det...

Well, har oxå sjukt ont i magen igen. Känns som den gamla vanliga smärtan som jag iofs inte haft på sjukt jävla länge. Men nu är den här igen. Fuck.

Hejrå.


Lördag.. Igentligen söndag

Hej igen. Nu ligger jag här i sängen. Och imorgon/idag så är det dax, då älsklingen kommer hem.. Ska bli mysigt..

Idag ja.. Idag och igår har jag färgat håret. Så först va jag blond. Så jag tänkte ändra lite. Valde askblond, ja. Efter det var det som att se sig själv 30år framåt.. Jag hade grått hår jag fick panik. Köpte slingor och hoppades på att det skulle bli snyggt. Men fan heller. Såg ut som jag vet ej vad. Så jag bestämde mig för att blonder tillbax. Blev två ggr oxå. Tidigare tänkte jag inte färga. För håret tar sån stryk, och ja istället blev det skit mkt. Så välkommen ännu mer slitet hår.. Ps. Sa jag att jag ändå inte var nöjd!?

Idag spenderade jag tid med min lillebror, vi gick till Coop och hade filmkväll.

Bye


Fredag

Nu är det till och med fredag. Tiden har faktiskt gått hyfsad fort.. Idag har jag hunnit göra min Zysters naglar, städat och nu ska jag upp till mormor & morfar. För att köra lite ved. Blir en promenad hem sen :D

Allt känns helt okej nu! 2dagar kvar <3
Hejrå.


Inte så långt kvar.

Ja, idag har jag sökt jobb, en hel del.. Tråkigt som vanligt men sånt man måste göra tyvärr.. Sedan bestämde jag mig för att göra mina naglar, snygga och fina nu.(bild nedan). Sedan släpade jag mig iprincip ut för att gå en promenad.. 1,5 h. Blev det idag igen.. Samma runda. Men tänkte ändra och gå längre men mitt batteri på mobilen tog slut. Då blev jag less, samt att jag har haft ont i magen hela dagen. Så blev samma rutt. :) sedan kom jag hem och lagade mat till familjen. Blev någonting enkelt.. Nu ligger jag här med Zyster och ser på "allt för min syster"..

Nu är det bara 3 dagar kvar. Inte äns hela 3dagar.. Utan 2,5 :).. Söndag 15.25 säger jag bara..

Godnatt eller nått.. Hoppas jag kan sova lite :D hejrå


Snart så

Okej! Allt känns hyfsat okej nu. Livet rullat. min älskade kommer hem om 3 dagar. Wie säger jag bara. Kommer bli mysigt att Träffa honom igen. Helt klart.

Lite läskigt när han berättade hur han hade gjort värsta vurpan igår och folken han var med trodde typ han dog.. Kändes ju riktigt nice.

Såhär har min vecka hittills sett ut:
Måndag: var med Izha, hälsade på farmor & farfar samt gick på promenad med Molly. (vi såg en liten mus)
Tisdag: gick en promenad på 1,5 timme. Precis nästan en mil. Sedan kom jag hem och sedan på kvällen så åkte jag och zyster skridskor.
Onsdag: började min dag att runt 9 började jag söka jobb sedan tog jag yttligare en promenad på 1,5 h nästan en mil :).. Sedan kom jag hem tog det lungt, tills Zyster kom och vi åt sedan åkte vi skridskor igen, sedan bar det hemåt för att baka en lätt äppelpaj :D
Idag, Torsdag: har planerat ännu en promenad. Kanske lite längre denna gång. Fast det är dock typ 14 minus ute. får nog vänta en stund tills klockan blir mer. Sedan ska jag nog åka skridskor ikväll.

Saknar min pärla.

Hejrååååh!


Idioti

Inte nog med att jag kände lycka för ett tag, som någon snabbt raserade. Ska du ändras nu oxå. Trodde du hade dina principer.. Livet suger för övrigt. Älskar att alla som knappt äns lyft ett finger för att få ett jobb, lägger kommentarer om att det är väl inte så jobbigt. Osv ... Trött på skiten







RSS 2.0