Söndag

Idag har det vart en riktigt bra dag, mycket träning.

Okej vi började dagen med att ligga och dra oss i sängen, Sedan vid 11.30 så cyklade jag till gymmet för att köra ett träningspass Sh'bam 55min, sedan så var jag inte trött efter det så jag crosstrainade i 1h och sedan cyklade jag hemåt, fast en lång omväg.

Sen så kom jag hem till en spelandes kille :), men han slutade och vi åkte och köpte en basketboll och cyklade till en basket plan och spelade lite basket och lite fotboll. Annars har vi bara tagit det lungt nu på kvällen :)

Hejrå

Min älskling <3


Kristihimmelfärd

Underbara lediga dag! Samtidigt som jag känner att jag lika gärna kunde ha jobbat.

Men idag har jag faktiskt tränat en massa. Kände att jag ville göra någonting runt 10.30, så tillslut bestämde jag mig för att cykla till gymmet och det gjorde jag och väl på gymmet crosstrainade jag 1h och körde lite utav mitt tränings schema, de vill säga benpress och axlar och lite bröst. Sedan så kände jag mig ändå inte klar med träningen men iaf på gymmet, så jag tog cykeln och cyklade en lång omväg tillbax. 7kms omväg. :)

Sedan runt 6 så fick jag för mig att jag ville träna igen. Så Martin körde mig denna gång och jag crosstrainade 1h till körde lite bröst och axlar sedan fick det vars slut tränat idag :)

Nu ska jag äta jordgubbar :)

Hejsvejs! :)


Länge sedan sist!

Hoppsan nu var det länge sedan jag skrev :). Minns inte senast.

Men allt rullar på och jag jobbar och man hinner knappt med i tiden. Allt går så otroligt fort. Det är redan Maj månad och sommar har smugit sig på. :)

Denna vecka blir kort men intensiv, jobbar 8-16.30, känns bra med några dagar heltid. Det blir en fin lön i juni faktiskt, lagom till Ullared :'). Sedan är det ledigt torsdag och fredag, vilket suger. :/ men men blir ändå bra faktiskt.

Hejrå! (:







RSS 2.0